Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de FESTIVAL CULTURISTA, SCP (d’ara endavant, Festival Culturista), amb NIF núm J67453928, domiciliat Per a qualsevol consulta o proposta, contacteu-nos a l’e-mail: festival@elculturista.cat

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant-hi sotmesos tant nacionals com estrangers que la utilitzin.
L’accés a la nostra pàgina web per part de la PERSONA USUÀRIA és gratuït i està condicionat a la lectura i l’acceptació prèvia íntegra, expressa i sense reserves de les CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem que llegiu detingudament. La PERSONA USUÀRIA, en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús. Si la PERSONA USUÀRIA no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, cal que s’estigui d’utilitzar aquest portal i operar-hi.
El subministrament de dades personals i la compra de productes/serveis a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys o, si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis i fins i tot suprimir-la de la xarxa, com també els serveis i continguts prestats, tot plegat de manera unilateral i sense avís previ.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de Festival Culturista o de tercers als quals s’han adquirit els drets d’explotació i estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial.
La PERSONA USUÀRIA únicament té dret d’usar-los privadament, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir- los o exercir qualsevol dret pertanyent al titular.
Festival Culturista és una marca registrada i n’està prohibida la reproducció, imitació, utilització o inserció sense la nostra autorització.
L’establiment d’enllaços al nostre portal no hi confereix cap dret. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dona dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.
Festival Culturista queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicats per tercers al seu portal.
Està absolutament prohibida la imitació, total o parcial, del nostre portal o l’establiment d’enllaços a la nostra pàgina web sense l’autorització prèvia de Festival Culturista.

CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no exigeix subscripció o registre previ. Tot i això, alguns serveis són d’accés restringit a determinades PERSONES USUÀRIES i requereixen haver realitzat un procés de registre i/o identificació mitjançant contrasenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la web.
L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa de la PERSONA USUÀRIA de la nostra política de privadesa.
La PERSONA USUÀRIA ha d’accedir a la nostra pàgina web d’acord amb la bona fe, les normes d’ordre públic i les condicions generals d’ús presents. L’accés al nostre lloc web es fa sota la responsabilitat exclusiva de la PERSONA USUÀRIA, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.
La PERSONA USUÀRIA té expressament prohibida la utilització i l’obtenció dels serveis, productes i continguts oferts en aquesta pàgina web per procediments diferents dels estipulats en les condicions d’ús i, si escau, en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats productes.
La PERSONA USUÀRIA té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una sobrecàrrega de funcionament excessiva als nostres sistemes informàtics, com també la introducció de virus o la instal·lació de robots i programari que alteri el funcionament normal de la nostra web o, en definitiva, que pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
Tenint en compte la dificultat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin pàgines web de tercers disponibles des de la nostra pàgina web, us comuniquem que Festival Culturista no se’n fa responsable, sense perjudici que intentarà, en la mesura que sigui possible, vetllar per la seva legalitat.
Festival Culturista es reserva el dret de donar de baixa qualsevol PERSONA USUÀRIA que l’organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l’ús de la nostra pàgina web. Així mateix, es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin aquestes condicions generals d’ús.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Festival Culturista i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de la PERSONA USUÀRIA en tot moment i de no demanar informació innecessària.
El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys i l’acceptació expressa de la nostra política de privadesa.

RESPONSABILITATS

Posant a disposició de la PERSONA USUÀRIA aquesta pàgina web volem oferir-vos un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del servei, com també en els mitjans tecnològics utilitzats. Tot i això, Festival Culturista no garanteix que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’internet, avaries en els dispositius informàtics o altres circumstàncies imprevisibles, de manera que la PERSONA USUÀRIA accepta suportar dins uns límits raonables aquestes circumstàncies.
Aquesta pàgina web, excepte allò regulat, si escau, per algunes condicions d’ús específiques, és purament informativa i de presentació corporativa dels nostres productes i serveis, per la qual cosa Festival Culturista no es responsabilitza per les expectatives de qualsevol tipus que pugui generar a la PERSONA USUÀRIA.
La PERSONA USUÀRIA reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error i, per tant, les accepta íntegrament i expressament.
La PERSONA USUÀRIA és plenament conscient que la mera navegació per aquesta pàgina web, com també la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les condicions d’ús.
Tot allò referent a la nostra pàgina web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i el contingut d’aquesta pàgina web, totes les parts se sotmeten als jutjats i tribunals que corresponguin legalment.

VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS A LA WEB

Aquestes condicions generals d’ús han estat modificades amb data 30/09/2023. En qualsevol moment podem procedir a modificar-les: si us plau, comproveu la data d’emissió cada vegada que us connecteu a la nostra pàgina web per tenir la certesa que no s’ha produït cap modificació que us afecti.
Per a qualsevol qüestió respecte a les condicions d’ús de la nostra pàgina web, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en les dades esmentades més amunt.

Contacte

Tens dubtes? Estem aquí per ajudar-te!

Fes-nos arribar el teu missatge i et contestarem tan aviat com ens sigui possible.
    He llegit i accepto la política de privacitat

    On es celebra el festival?

    Nau Bostik: C/ Ferran Turné, 11 08027 Barcelona

    Com arribar-hi: Bus (H8, V29 i V31), Metro (L1 i L5), Bicicleta o Tren si veniu fora de Barcelona (R3 i R4)