Edició Anterior “Festival Culturista”

El Festival Culturista de Barcelona 2019 va tenir lloc els ls dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2019 a la Nau Bostik iva consistir en dues jornades de tallers i cinema per a tota la família, així com una fira de productes culturals i pedagògics.
Durant aquell cap de setmana, es van dur a terme un total de 15 tallers per a diferents franges d’edat organitzats per un total de 13 empreses, entitats i equipaments culturals molt diversos. El Teatre Nacional de Catalunya, El grup editorial Penguin Random House, el Gran Teatre del Liceu, Montana Colors, El CaixaForum, Ara Lleida, El Palau de la Música, el Zoo de Barcelona, la farmacèutica BASF, FIATC assegurances, l’ICUB, B the Travel Brand i el Museu Vida Rural l’Espluga de Francolí van ser col·laboradors per dur-los a terme. A banda, el festival també va comptar amb una zona de joc i de lactància de 0 a 3 anys on va participar Veritas.
Les, projeccions de cinema es van fer en col·laboració amb A Contracorriente Films, i van ser: ‘Astérix, el golpe de Menhir’ de Philippe Grimond i ‘El niño y la béstia’ del director japonès Mamoru Hosoda.
La zona de fira va comptar amb més de 15 expositors, escollits pels seus productes amb valor diferencial i pedagògic entre els quals, il·lustradors independents, editorials o marques de roba i de joguines sostenibles.
El festival es va celebrar a la Nau Bostik, un equipament cultural escollit per la seva vessant més urbana i que apel·la a públics molt diferents, oferint propostes transversals i transgeneracionals i sent un punt clau en la xarxa del barri de la Sagrera.
Així doncs, la primera edició del Festival Culturista de Barcelona va néixer amb la voluntat d’apropar les famílies i la cultura a tots els barris i racons de la ciutat.

2019

TALLERS

MERCAT